Metsänhoito

Onnistunutta metsänhoitoa on se, kun metsä itse maksaa omat kulunsa ja tuo vielä omistajalle tuottoa hoitotoimenpiteiden jälkeen.

Järkevällä metsänhoidolla on myös taloudellista merkitystä. Hyvällä metsänhoidolla halutaan saavuttaa metsällesi paras mahdollinen tuotto koko sen kiertoajan. Se auttaa myös säilyttämään luonnon monimuotoisuuden ja ennaltaehkäisee metsätuhojen syntyä. Samalla voidaan myös vaikuttaa metsän muuhun käyttöön, esimerkiksi virkistyskäyttöön.

Palveluihimme kuuluu metsäsuunnitelmien teko. Hyvä metsäsuunnitelma on metsäsi toimintasuunnitelma tulevien vuosien käytölle ja hoidolle. Asiantuntijamme laativat kanssasi pitkäaikaisen suunnitelman, joka vastaa niitä toiveita joita sinä metsältäsi haluat.

Lisäksi palveluihimme kuuluu myös puukaupan kilpailutus puolestanne ja tarvittaessa autamme ja opastamme Kemera-tuen hakemisessa. Lue lisää Kemera-tuesta https://www.metsakeskus.fi/kemera-tuet

Voit tarvittaessa antaa meille oikeudet nähdä metsätilasi tiedot Metsään.fi-palvelussa. Alla olevasta linkistä pääset sisäänkirjautumisen jälkeen suoraan jakamaan oikeudet.

Metsään.fi

Ota yhteyttä!

Lähetä tietosi niin otamme teihin yhteyttä ja sovitaan metsäsuunnitelman päivittämisestä.