Yritys

Osaamisalueemme

Hallitsemme koko energiapuuketjun metsästä käyttöpaikoille. Toimintaamme ohjaa kattavan osaamisen ja ammattitaidon ohella tahto tehdä asiat mahdollisimman hyvin. Metsänomistajille tämä näkyy erinomaisena hakkuujälkenä ja kokonaisvaltaisena metsästä huolehtimisena. Tuotantolaitokset puolestaan saavat käyttöönsä mahdollisimman korkeatasoista ja energiatehokasta raaka-ainetta.

Visiomme

Uskomme, että kotimaisen polttoaineen arvostus ja käyttö kasvavat tulevaisuudessa. Haluamme korostaa myös energiapuun kokonaistaloudellista merkitystä; hyvälaatuinen puu pitää lämpökattilat kunnossa kauemmin ja tuo maakuntaan paljon myös välillistä työllisyyttä ja verotuloja.

Mikä tekee meistä erilaisen

Olemme sitoutuneita lähialueeseen, sen luontoon ja edelleen kehittämiseen. Joustava, inhimillinen toimintatapamme mahdollistaa yksilölliset ratkaisut ja varmistaa kaikissa käänteissä parhaan hyödyn niin metsänomistajille kuin tuotantolaitoksellekin.

Paikkakunnan parhaaksi

Ostamme energiapuuta paikallisilta metsänomistajilta, jolloin metsänomistaja saa puusta myyntituottoa. Puiden korjuut, kuljetukset ja haketukset hoitavat paikalliset yrittäjät, jolloin työllistetään oman paikkakunnan asukkaita. Tavara kuljetetaan paikalliselle lämpölaitokselle, jossa tuotetaan lämpöä kunnan asukkaille. Kaikki tämä työllistää ja jättää verotuloja kotikuntaan.

KME tänään

  • Liikevaihto noin 4,5 MEUR
  • Vuosittainen toimitusmäärä noin 200 000 MWH
  • Toimituspaikkoja noin 10 (Lämpölaitokset: Nurmes, Valtimo, Juuka, Lieksa, Joensuu, Polvijärvi, Kuopio, Juankoski, Outokumpu ja Rautavaara)

Pyydä tarjous puukaupasta

Lähetä tietosi niin otamme teihin yhteyttä ja laadimme kilpailukykyisen tarjouksen puun ostosta tai myynnistä.