×

Change Language

FI
×
×

Yritys

Yrtitys on perustettu vuonna 2007 kahden nurmeslaisen koneyrittäjän toimesta. Vuodesta 2018 olemme osa Karelwoodia. Hankimme, koordinoimme ja tuotamme kaukolämpölaitosten, sekä biojalostamoiden tarvitseman metsäenergian.

Osaamisalueemme

Hallitsemme koko energiapuuketjun metsästä käyttöpaikoille. Toimintaamme ohjaa kattavan osaamisen ja ammattitaidon ohella tahto tehdä asiat mahdollisimman hyvin. Metsänomistajille tämä näkyy erinomaisena hakkuujälkenä ja kokonaisvaltaisena metsästä huolehtimisena. Tuotantolaitokset puolestaan saavat käyttöönsä mahdollisimman korkeatasoista ja energiatehokasta raaka-ainetta.

Visiomme

Uskomme, että kotimaisen polttoaineen arvostus ja käyttö kasvavat tulevaisuudessa. Haluamme korostaa myös energiapuun kokonaistaloudellista merkitystä; hyvälaatuinen puu pitää lämpökattilat kunnossa kauemmin ja tuo maakuntaan paljon myös välillistä työllisyyttä ja verotuloja.

Mikä tekee meistä erilaisen

Olemme sitoutuneita lähialueeseen, sen luontoon ja edelleen kehittämiseen. Joustava, inhimillinen toimintatapamme mahdollistaa yksilölliset ratkaisut ja varmistaa kaikissa käänteissä parhaan hyödyn niin metsänomistajille kuin tuotantolaitoksellekin.

KME tänään

  • Liikevaihto noin 1,5 MEUR
  • Vuosittainen toimitusmäärä noin 60 000 MWH
  • Toimituspaikkoja noin 10
  • Työntekijöitä 7

Karelwood Oy

Karjalan metsä ja energia on Karelwood Oy:n tytäryhtiö. Karelwood on Itä-Suomessa toimiva metsäpalveluyritys. Palveluihin kuuluu kaikki päätehakkuusta metsän uudistamiseen. www.karelwood.com

 

Pyydä tarjous puukaupasta

Lähetä tietosi niin otamme teihin yhteyttä ja laadimme kilpailukykyisen tarjouksen puun ostosta tai myynnistä.

Pyydä tarjous

Asiakkaat